Feestelijke lancering website in jarige molen

In de 100-jarige molen Nooit Gedacht in Veenoord is de nieuwe website van Molenstichting Drenthe gelanceerd. Voorzitter Geert Roeles vertelde dat de stichting met deze website, een nieuwe huisstijl en de metamorfose van Stellingnieuws een belangrijke stap zet in de professionalisering van de stichting. De volgende stap is de organisatie van het Drents Molencongres. Aan het congres op 19 mei nemen 80 mensen deel.

Website

Molenstichting Drenthe en het Gilde van Vrijwillige Molenaars Drenthe kunnen hun informatie op de nieuwe website plaatsen. Op de startpagina staat nieuws en een agenda, aangeleverd door verschillende molenaars en bestuursleden van Drentse molens. Onze molens toont een selectie van de Drentse molens van de kaart van de Vereniging Hollandsche Molen. Deze samenwerking is uniek. Zowel Molenstichting Drenthe als de Vereniging Hollandsche Molen zijn hier bijzonder blij mee.

Kopij

De website is er voor de basisinformatie van de Molenstichting en voor het nieuws. Wilt u iets onder de aandacht brengen? Heeft u nieuws over uw Drentse molen? De redactie ontvangt uw berichten graag en plaatst ze zo snel mogelijk. Mail uw nieuwsbericht met foto naar website@molensindrenthe.nl. Evenementen kunt u mailen naar agenda@molensindrenthe.nl. Tips en suggesties zijn ook welkom!

Nooit Gedacht

De presentatie van de nieuwe website was aan de vooravond van de Nationale Molendagen. De meeste molens draaien dit weekend. Molen Nooit Gedacht draait ook. Vanwege het 100-jarig bestaan is  zaterdagochtend RTV Drenthe met Hemmeltied te gast.

Onderstaand een impressie van de feestelijke avond.