Molen aanmelden voor Nationale Molendag 2018

Op 12 en 13 mei 2018 is het Nationale Molendag, het belangrijkste molenevenement van Nederland. Vele honderden molens doen mee en samen zetten we op deze dagen de molens in de schijnwerper. Dit jaar is het thema: ‘Ontmoet de molenaar!’. Dit naar aanleiding van de UNESCO inschrijving van het Nederlands Molenambacht op de Representatieve Lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Aanmelden molen

Doet uw molen mee? Meld uw molen dan aan bij de Hollandsche Molen. Zo ontstaat er een mooi overzicht van deelnemende molens. Het overzicht wordt jaarlijks gepubliceerd op www.molens.nl. Vorig jaar heeft elke molen inloggevens ontvangen voor aanmelden op mijnmolen.nl. Bent u ze kwijt of heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar: dhm@molens.nl.

Molen Ontdek-Boekjemolen-ontdek-boekje

Voor de jonge molenbezoeker is er het Molen Ontdek-Boekje! Vol leuke puzzels, raadsels en spelletjes. Alle molens die zich vóór vrijdag 4 mei 2018 via mijnmolen.nl aanmelden, ontvangen het pakket met 24 exemplaren op donderdag 10 mei of vrijdag 11 mei 2018 in de brievenbus.