Stellingnieuws in de bus

Het decembernummer van Stellingnieuws is verschenen. Het is jaargang 36 – nummer 73 en het is de tweede Stellingnieuws die volledig in kleur verschijnt. Heeft u dit nieuwe nummer ook ontvangen?

Gevarieerd aantal artikelen

De redactie heeft er een gevarieerd nummer van gemaakt. Zo is er een interview met Jannes Tigelaar, 40 jaar vrijwillig molenaar en opleider, is er aandacht voor grote evenementen die dit jaar bij de molens plaats vonden en natuurlijk voor restauraties en molentechniek. Er is een nieuwe puzzel en een molenspreekwoord, kortom: mooi leesvoer voor de decembermaand. Lees de uitgebreide inhoudsopgave op de pagina van Stellingnieuws.

Adverteerders

De kleurenuitgave van Stellingnieuws wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties van Jurriens Molenbouw, Molensteenmakerij Hans Tiulaer, Vaags molenwerken, Dunning Molenbouw, Roald Hans en Molema. Zie ook de pagina Adverteerders.

Eindejaarsbijeenkomst

In Stellingnieuws ook aandacht voor de eindejaarsbijeenkomst op woensdag 28 december. We sluiten molenjaar 2016 af voor iedereen in Drenthe die iets met molens te maken heeft in de molen van Havelte. Bent u erbij? Laat het ons weten, via het aanmeldformulier of telefonisch. Meer info in het artikel over de eindejaarsbijeenkomst.